Robert F. Kennedy Jr. nieuwe president van de VS?

Gepubliceerd op 10 februari 2024 om 00:00

De 69-jarige anti-vaxxer Robert F. Kennedy Jr. (RFK Jr.), neef van de vermoorde president John F. Kennedy en zoon van de eveneens vermoorde presidentskandidaat Robert Kennedy, doet mee aan de presidentsverkiezingen in de VS. Hij is een onafhankelijke kandidaat, dus geen Republikein of Democraat.

Kennedy verklaart hoe onafhankelijke/niet-gelieerde kiezers het grootste blok in de VS vormen, waarbij maar liefst 43% van de Amerikaanse volwassenen zich identificeert als politiek onafhankelijk.

Zijn verkiezingsleus is dan ook: Declare your independence.

 

In de coronatijd ontdekte de voormalige milieuactivist het bedrog achter de pandemie en vooral het bedrog van Big Pharma. Die brachten immers niet volledig geteste vaccins op de markt. Miljoenen mensen op de wereld, gek gemaakt door de media, trapten erin. Voor hen zou het hun enige ‘redmiddel’ zijn tegen het ‘gevaarlijke’ Covid-19. Maar velen kregen de meest afgrijselijke bijwerkingen. Een niet gering aantal stierven eraan. Anderen zullen de komende jaren de rampzalige gevolgen er nog van ondervinden.

 

Kennedy Jr. beet zich vast in de materie en deed ontdekking na ontdekking. Hij legde het bedrog bloot. De Big Pharma Companies stonden op hun achterste benen. Vanzelfsprekend heeft ook RFK Jr. inmiddels de bekende kwalificaties als: complotdenker, gestoord en gevaarlijk.

 

Over zijn bevindingen schreef hij een gedegen boek met als titel: The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health’.  Waarvan er wereldwijd al meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht.

Ik citeer: ‘In dit schokkende boek beschrijft Robert F. Kennedy Jr. (1954) het wereldwijde web van corruptie, misleiding en zelfs misdaad dat Big Pharma samen met geheime diensten en het militair- industrieel complex heeft gesponnen: een web waarin artsen, ziekenhuizen, wetenschappers, universiteiten, overheden, vakbladen en media gevangen zijn geraakt.’ Bij Amsterdam Books is de Nederlandse vertaling van dit meesterwerk uitgegeven: ‘De Gevaarlijkste Dr. op Aarde’.

 

Als RFK Jr. president wordt heeft hij aangekondigd een keiharde strijd met Big Pharma te beginnen en hun macht te zullen breken.

Dat is een lofwaardig streven, maar dat zal een complete oorlog teweegbrengen. De niets en niemand ontziende farmaceutische industrie beschouwt zich immers als oppermachtig.

 

Net zoals iedereen hier in Nederland voor gek werd verklaard die zich tegen de coronawaan en de gifspuiten keerde, wordt ook Kennedy Jr. als een gevaarlijke idioot gezien. Wie durft er immers tegen het narratief van de overheid, en de World Health Organisation in te gaan?

Enige tijd geleden was RFK Jr. te gast in een show bij Robert Jensen. Ik zat te klapperen met mijn oren over wat hij vertelde aangaande de farmaceutische industrie die geen enkele interesse heeft  in de gezondheid van mensen, maar alleen in dollars. Ik vond dit gesprek zeer indrukwekkend. Wat een geweldige strijder voor de waarheid en de vrijheid.

 

Wat Kennedy ook nauwkeurig heeft onderzocht is de rol van de CIA bij de dood van zijn oom, John F. Kennedy. Hij kwam tot de conclusie dat deze buitenlandse inlichtingendienst hierbij betrokken was . Momenteel is hij bezig om de rol van de CIA te onderzoeken in de moord op zijn vader.

 

Over de oorlog in Oekraïne is RFK Jr. heel duidelijk. In tegenstelling tot de oorlogszuchtige Joe Biden wil hij vrede. De Minsk-akkoorden waarmee de Russen een akkoord willen aanbieden vindt hij een goede deal. Hij wijst erop dat het een oorlog is van de VS tegen Rusland en dat Washington al 300.000 Oekraïners heeft opgeofferd in dit conflict. Hij geeft aan dat Moskou herhaaldelijk aangeboden heeft een regeling te treffen over de regio’s in de Donbas waarvan de bewoners al jaren door Kiev worden vermoord. RFK Jr. waarschuwt dat Oekraïne nooit lid van de NAVO mag worden.

 

De vraag stellen: ‘Robert F. Kennedy Jr. nieuwe president van de VS?’ is hem beantwoorden: Nee. Helaas niet. Een ziener is niet welkom als president van een wereldmacht. 

Big Pharma, Dr. Fauci, de Bill Gates Foundation, George Soros en andere griezels, en niet te vergeten de media, zullen dan ook alles in het werk stellen om te voorkomen dat RFK Jr. in november als nieuwe president wordt gekozen. Nu al door hem zoveel mogelijk monddood te maken.  

Net als vier jaar geleden bij Donald Trump, zal geen enkel middel worden geschuwd om Robert F. Kennedy Jr. uit het Witte Huis te houden. Desnoods moet hij, wat God verhoede, hetzelfde lot ondergaan als zijn oom in 1963 en zijn vader in 1968.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.