Helden in de politiek

Gepubliceerd op 13 september 2023 om 15:28

De verkiezingen op 22 november zijn interessanter dan ooit. In de Tweede Kamer vindt een verjonging plaats. Jaren zittende politici, waarvan een aantal hun tijd op de blauwe stoelen doodden met het staren op hun mobiele telefoon, vertrekken met een leuke wachtgeldregeling.

 

Nieuwe gezichten, nieuwe visies, frisse kijk op dingen. Alleen maar goed. Gelukkig is de kiesdrempel niet verhoogd, zoals velen willen, waardoor nieuwe partijen ook een eerlijke kans krijgen.

 

Maar. Die nieuwe partijen worden in de media doodgezwegen. Yeşilgoz, Timmermans, Omtzigt en Van der Plas komen dagelijks voor het voetlicht. Die moeten Nederland gaan redden. Maar wat hoor je bijvoorbeeld over BVNL met geweldige kandidaten. Over nieuwkomer Samen voor Nederland van Michel Reijinga met als lijstduwer Laurens Buijs? Niets. En ik weet ook wel waarom.

 

Men is als de dood dat deze partijen te groot worden. Want dat zijn van die lastige dwarsliggende clubjes die puin willen gaan ruimen in Den Haag. Want zij kijken door de schijn en vuiligheid heen. Zij weten precies wat er speelt en wat de oplossingen voor de problemen zijn. En dat krijgen trouwe NOS- en RTL kijkers niet te zien. Ook de Nederlandse dagbladen, die in politiek opzicht een pot nat zijn, doen er het zwijgen toe.

 

Juist in die kleine (nieuwe) partijen zitten mensen die hun kop boven het maaiveld uitsteken. Met alle gevolgen van dien. En dat vind ik nou de politieke helden. De mensen met heldere ideeën die Nederland uit het slop kunnen trekken. Waardoor Nederland weer Nederland wordt.

 

In deze blog wil ik een held er uitlichten: Huisarts Rob Elens. Je kent hem vast nog wel. De dokter die in het begin van de coronaperiode 10 van zijn patiënten de alternatieve medicijnen ‘hydroxychloroquine’ en ‘ivermectine’ in combinatie met zink gaf. Ze bleven alle tien in leven. Natuurlijk geen toeval.

Maar de Inspectie voor de Gezondheidszorg legde hem een verbod op. Hydroxychloroquine zou tot hartproblemen kunnen leiden, met de dood tot gevolg. We hebben inmiddels gezien wat voor ellende de ‘levensreddende’ corona-injecties hebben veroorzaakt. Elens durfde het op te nemen tegen de gevestigde orde. Hij werd voor het medisch tuchtcollege gedaagd, werd berispt en kreeg een boete. Later werd hij vrijgesproken en de boete verdween.

 

Deze held staat op de kieslijst voor de Tweede Kamer voor Belang van Nederland (BVNL) op nr. 47. Wat mij betreft mag hij minister van Volksgezondheid worden. Dan is het gelijk gebeurt met de jaarlijkse terugkerende ‘vaccinaties’ en angstzaaierij voor weer een nieuw bedachte en nog gevaarlijker corona-variant.


Reactie plaatsen

Reacties

Tineke Kemper
6 maanden geleden

Wat fijn dat u een verbinder in De Andere Krant heb laten plaatsen.
Zodoende ben ik U op het spoor gekomen.
Heb inmiddels een like voor uw pagina op Facebook gegeven. ( Daar kunt u mij vinden onder de naam van mijn moeder, Ticky Swart).
Hartelijke groeten uit Baarn.